Höstlovet närmar sig med storm steg. Barn/Ungdomsgruppen har uppehåll med träningen 31/10 till och med 7/11. Ungdomsträningen drar igång den 8/11.  All annan träning fortsätter enligt schemat.

Den 6/11 arrangeras Allstyle Open. Olympia har hållit relativt lågt profil när det gäller tävlingsverksamhet den senaste tiden. Vi har haft generationsskifte och våra duktiga kvinnliga och manliga fighters har lagt handskarna på hyllan. Nu har vi minst tre tävlande som kommer att göra si tävlingsdebut. Detta är: Andreas, Daniiar och Georgi. Välkomna att heja på!

Vi fortsätter inskrivning av gamla och nya medlemmar. Nu finns det möjlighet att kombinera boxning, kickboxning träning med MMA träning. Pancrase gym hyr in sig och tränar på Olympia. Kontakta ansvarig instruktör för info om träningsavgifter.

Olympia följer myndigheternas rekommendationer. Handsprit finns på flera platser i lokalen. Tvål och pappershanddukar finns i båda toan. Informationslapparna från Folkhälsomyndigheten är uppsatta på runt om i lokalen.

Behöver du hjälp att komma igång med träningen boka PT med någon av våra kompetenta och pedagogiska instruktörer. Vi kan även hjälpa med att ordna event som möhippa, svensexa, kickoff eller födelsedagspresent.

Vi i styrelsen har fått många frågor gällande Olympias nya shorts, t-shirt och munktröjor. Vi jobbar hårt för att påskynda leveransen och kommer informera så fort grejerna har kommit.