Barn- och Ungdomsträning startar vecka 3 den 4/1-2019. Barn i åldern 7 – 10 år börjar också i Ungdomsgruppen. Vi kommer att dela upp gruppen lite senare under terminen.

Vi fortsätter inskrivning i alla grupper. Löpande inskrivning året om och dygnet runt. Skicka intresseanmälan vi formulär på webbsidan.

Gilla gärna Olympias Facebook sida, länken finns längs nere på sidan för att inte missa viktig info.

Här kommer kort beskrivning av grupperna så att du lättare kan välja grupp som passar just dina ambitioner och kunskapsnivå.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller är beredd att sparra hårdare på träningen.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING är för dig som vill lära sig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare, lära sig självförsvar m.m. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och pads. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo för sparring. Sparring är alltid frivillig på Olympia.

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 11 – 16/17 år.

KNATTEGRUPPEN är för dig som är mellan 7 – 10 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som vill lära sig klassisk boxning eller förbättra slagstekniker.

ONLY GIRLS är endast för tjejer, lördags träning.

CROSSFYS – vår, Olympia Kampsports, egen fysträning. Alla är välkomna i mån av plats.

Detta gäller på Olympia:
1. Du betalar bara en avgift och kan träna alla dagar enligt schemat (även LUNCHTRÄNING ingår i avgiften).

2. Vi är medlemmar i Kickboxnings-, Thaiboxnings- och Boxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.

3. Vi prioriterar kvalité i träningen. Grupperna är små och Olympias instruktörer har lång erfarenhet av träning. Vi deltar regelbundet i tränarutbildningar som arrangeras av Budo och kampsportsförbundet.

4. Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.

5. Vi är kanske den enda klubben som erbjuder träning för knattar, barn och ungdomar. Träningen är anpassad efter barnens ålder och förmåga.

6. Vi har löpande inskrivning hela året.

Årets kampanj. Att agera snabbt lönar sig.

1. Första fem betalade medlemmar får Olympias snygga T-shirt (det finns i färgerna vit, blå och röd).

2. Värva en ny kompis och få en månad gratis träning och din kompis får ett par boxarlindor (anmäl er samtidigt i receptionen).

Som alltid erbjuder vi gratis provträning i mån av platser. Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott. Olympias PG nr 13 08 05-5 eller du kan även betala till Olympia Kampsport SWISH nr: 123 055 54 82. kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i.

På alla avgifter tillkommer 250:- medlemskap som ger dig bl a försäkring genom Budo och Kampsportsförbundet.

Olympia Kampsport står för kompetens, kunskap och erfarenhet. Sedan 1997 har vi bedrivit verksamhet i kickboxning och thaiboxning. Sedan dess har tusentals motionärer tränat på Olympia och lärt sig kick/thaiboxning och stärkt sin hälsa. Vi har också fått fram flera duktiga fighters som tagit medaljer på SM, EM och VM i kickboxning och thaiboxning. På Olympia trivs alla stora som små, män som kvinnor, unga som gamla.

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport!