Planerar du en kickoff eller annorlunda svensexa/möhippa? Vill du avtacka din chef eller ge en födelsedagspresent? Slå till med boxning, kick-/thaiboxning eller brottning. Vi lovar att det blir ett uppskattat (in)slag.

Olympia Kampsportcenter har ett brett utbud av evenemang med kampsportsprägel. Våra ändamålsenliga träningslokaler med alla nödvändiga redskap och bastu är en utmärkt miljö för oförglömliga event.

Det behövs inga förkunskaper bara en välutvecklad känsla för humor. Vi ställer upp med våra bästa kickboxare, boxare, brottare. Ni ställer upp som utmanare. Offret blir trött, glad och berikad med en ovanlig erfarenhet. Det är helt ofarligt. Man boostar på samma gång självförtroendet med grundkunskaper inom vald kampsport.

För den tappra insatsen får offret ett diplom och ett träningskort för två för en vecka. Kortet gäller i ett år och den firade får möjlighet att fördjupa sina färdigheter i kampsporten. Kontakta Olympia Kampsportcenter för att boka tid.

Hej Sebbe! Vill bara tacka dig för ett proffsigt mottagande, kanonkul och en grym träningsvärk 🙂 Tack, tack – Jompa

Träningsvärken är ingen barnlek! Jag klarade mig nästan hela söndagen på egen hand, men idag på morgon kunde jag inte lyfta händerna över axlarna. Det ville sig inte bättre än att jag fick självtorka efter duschen i morse och det tog onödigt lång tid att klä sig. Som knark på laxen börjar nu benen på att stelna till. Även om jag inte gillar att röra på mig tycker jag att hela var en lyckad sättning. Bra fixat! – Ett offer för svensexa.