Det är inte försent att anmäla sig till träningen. Vi tillämpar löpande inskrivning under hela året. Vår filosofi är enkel. Det är aldrig

försent att börja träna, även en lång resa börjar med ett litet steg:) Kombinera gärna kick/thaiboxning träning med vår egna fysträning för att optimera resultat. Träningen hålls varje onsdag kl. 17.30-18.30.

Missa inte våra uppskattade ”Girls Only” pass som leds av Lisa Sigg på söndagar kl. 14.45 – 15.45 (gäller endast tjejer).  Passet är speciellt utformat för tjejer med olika förkunskaper. Träningen leder Lisa Sigg som är en duktig instruktör, fd tävlande och numera en småbarnsmamma.

Kickboxning, thaiboxning och boxning är godkända aktiviteter för friskvårdsbidrag. Använd ditt friskvårdsbidrag på Olympia och nå dina träningsmål.

Boka ett event (svensexa, möhippa, kickoff eller födelsedagskalas) på Olympia. Vi har arrangerat event sedan 2000 och vet hur man ordnar ett oförglömligt event!

Saknar du motivation eller behöver extra tips för att komma igång eller förbättra dina tekniker eller fysiska kvaliteter? Boka PT med någon av Olympias instruktörer. Alla instruktörer är före detta tävlande eller fortfarande aktiva utövare och har erfarenhet att hålla pass och motsvarande utbildning.