OBS! HT 2015 startar vecka 34.

Sommarschemat är uppdaterad. Extra träningspass på måndagar kl. 19.00 – 20.30. Nu istället för fredagsträningen börjar vi med öppen träning på måndagar kl. 19.00 . 20.30. Vi erbjuder individuell träning för alla medlemmar. Den tiden kan du träna teknik, styrka, sparring. egna uppgifter individuellt, parvis eller i grupp. Det kommer att finnas folk från avancerad grupp som gärna delar med sig erfarenheter. Ta gärna några kompisar som funderar på att börja träna kick/thaiboxning till hösten. Vi bjuder på gratis träning på måndagar.

Olympia Kampsport är en välkänd och etablerad klubb som sedan 1997 erbjudit träning i kickboxning och thaiboxning. Vi är stolta över de tusentals motionärer som tränat på Olympia och inte minst av våra SM och EM vinnare och pristagare i kickboxning, thaiboxning och sanshou. Det som inte många visste om är att Olympia även fostrar gladiatorvinnare. I lördags 13/6 avgjordes finalen i årets upplaga av Gladiatorerna. Olympias knatte och fysträning instruktör, Bogdan Kourinnoi, vann Gladiatorerna 2015 i en dramatisk och kompromisslös final. Stort grattis till den fantastiska prestationen! Under sommaren kommer Bogdan att hålla vissa fredagspass. Inriktningen är självklart – fysträning. Välkomna att träna under ledning av gladiatorvinnare 2015!

Vi har publicerat sommarschema som träder i kraft direkt efter midsommar och gäller fram till 15/8-2015. Observera, ingen träning söndag den 21/6-2015.

Våra unga talanger gjorde en fantastisk prestation på junior ligan i muay thai på One chai i lördags. De visade bra teknik, inställning och taktiska färdigheter. Alla tre fighters tilldelades diplom. Bra jobbat Danial, Anton och Gino! Vi på Olympia önskar en trevlig, solig och aktiv sommar!

Kickboxning thaiboxning 1

Olympia kick/thaiboxning