Sedan 1997 har vi bedrivit verksamhet i kick/thaiboxning för barn, ungdomar, motionärer och tävlande. På Olympia finns mest kompetenta tränare med gedigna kunskaper och erfarenhet som fostrat svenska och internationella mästare. Du får fantastiska möjligheter att lära dig teknik, förbättra din kondition och styrka och lära dig självförsvar.

Vi erbjuder professionell träning i kickboxning, thaiboxning, feelgood kickbox och boxning. Klubbens framgångar syns bland annat av EM medaljörer i kickboxning och sanshou, SM-mästare i kickboxning full contact, SM medaljörer i thaiboxning, flera SM-vinnare i Sanshou, Swedish Kungfu Open och All Style Open samt en mängd utsedda ”bästa fighters”. Vi är stolta av tusentals motionärer som tränat på Olympia sedan 1997. Olympias tränare har mångårig erfarenhet av utbildning, egen träning, tävling samt undervisning.

Olympia Kampsportcenter är medlem i Riksidrottsförbundet genom medlemskap i Budo och kampsportsförbundet. Klubben är också medlem i Svenska kickboxning och Thaiboxning/Muaythai-förbundet sedan många år tillbaka. Vi samarbetar med Stockholms idrottsförbund genom ”Idrottslyftet”.

Vi använder egen skyddsutrustning (säck- och sparringhandskar, tandskydd, benskydd m.m.) av hygienskäl. Men om du glömmer din utrustning eller inte haft möjlighet att införskaffa den än finns det också att låna i lokalen. Som medlem får du förmånen att köpa allt du behöver till ett förmånligt pris, se Priser. Träningslokalen är för övrigt modern, fräsch och välutrustad med boxningsring, stora och små boxningssäckar, stora speglar, mittsar, bastu och diverse styrketräningsredskap.