Höstterminen 2015 startar vecka 34 den 17/8 (Knattegruppen startar vecka 35 den26/8). HT15 bjuder Olympia Kampsport på flera trevliga nyheter. Vi startar CROSSFYS på Olympia. CROSSFYS är ett träningskoncept som är speciellt anpassat för kampsportare. Du tränar funktionell styrka, snabbhet och uthållighet. Grundaren av konceptet är Bogdan Kourinnoi, vinnaren av Gladiatorerna 2015 samt svensk och nordisk mästare i grekisk-romersk brottning. Passet kommer att innehålla många parövningar som används i brottning. Som bekant finns få idrotter som kan konkurera med brottarnas funktionella styrka och uthållighet. Alla är välkomna i mån av plats.

Olympia Kampsport har alltid prioriterat kvalité i träningen. Flera av våra instruktörer har gått vidare utbildning genom Budo och kampsportsförbundet. Under HT kommer de att dela med sig de senaste rönen inom kampsportsträning.

Olympia Kampsport erbjuder träning i kickboxning och thaiboxning. Här kommer kort beskrivning av grupper.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller är beredd att sparra hårdare på träningen.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICKBOXING är för dig som vill lära dig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare, lära dig självförsvar m.m. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och pads. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo.

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 12 – 16 år.

KNATTEGRUPPEN är för dig som är mellan 7 – 11 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som tränar i fortsättnings- eller avancerad grupp (sparring är obligatorisk).

Detta gäller på Olympia:
1. Du betalar bara en avgift och kan träna alla dagar enligt schemat (även LUNCHTRÄNING ingår i avgiften).

2. Vi är medlemmar i Kickboxnings-och thaiboxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.

3. Vi prioriterar kvalité i träningen. Olympia har mest kompetenta instruktörer och grupperna är små. Detta, anser vi, är nödvändigt för att skapa bra träningsmiljö.

4. Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.

5. Vi är kanske den enda klubben som erbjuder träning för knattar, barn och ungdomar. Träningen är anpassad efter barnens ålder och förmåga.

6. Vi har löpande inskrivning hela året.

Gratis provträning i mån av platser. Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott. Olympias PG nr 13 08 05-5. kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i. På alla avgifter tillkommer 200:- medlemskap och ger dig bl a försäkring genom Budo och Kampsportsförbundet.