Arte Chernin, flerfaldig SM-mästare i kickboxning fullcontact, landslagskickboxare.

Höstterminen 2016 startar 22/8-2016 (knatte- och ungdomsgruppen startar 29/8-2016). Väljer du att träna på Olympia så väljer du kunskap, kompetens och erfarenhet. Olympia Kick/Thaiboxning är en av de äldsta klubbarna i Sverige med många meriter. På Olympia kan du även träna CROSSFYS – ett träningskoncept som skapats av vinnaren av Gladiatorerna 2015 samt SM och NM i grekisk-romersk brottning, Bogdan Kourinnoi. CROSSFYS ger dig  bättre styrka, spänst, koordination och kondition.

 

Efter ett framgångsrikt år 2015 och VT2016 då vi skördat medaljer i kickboxning och thaiboxning på SM, EM och VM ser vi fram emot HT 2016. Olympia har flera fighters på internationell nivå och några nya namn är på väg upp. Under HT 2016 planerar vi att fortsätta samarbete med mental coach Po Lindvall som är knuten till RF (Riksidrottsförbundet) och gästinstruktören Jörgen Kruth flerfaldig EM, VM och K1 mästaren.

Här kommer kort beskrivning av grupperna.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN
Först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller är beredd att sparra hårdare på träningen.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN
För dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

LUNCHTRÄNING
Öppen för alla oavsett nivå och anpassas efter passets deltagare. Passet är även öppet för icke medlemmar och kostar då 100 kr.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING
För dig som vill lära dig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare, lära dig självförsvar m.m. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och mittsar/pads. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN
För dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo.

UNGDOMSGRUPPEN
För dig som är mellan 12–16/17 år.

KNATTEGRUPPEN
För dig som är mellan 7–12 år.

BOXNINGSGRUPPEN
För dig som tränar i fortsättnings- eller avancerad grupp (sparring är obligatorisk).

CROSSFYS
Vår egen fysträning. Alla är välkomna i mån av platser.

Detta gäller på Olympia

  • Du betalar bara en avgift och kan träna alla dagar enligt schemat (även LUNCHTRÄNING ingår i avgiften).
  • Vi är medlemmar i Kickboxnings-, Thaiboxnings- och Boxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.
  • Vi prioriterar kvalité i träningen. Olympia har mest kompetenta instruktörer och grupperna är små. Detta, anser vi, är nödvändigt för att skapa bra träningsmiljö.
  • Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.
  • Vi är kanske den enda klubben som erbjuder träning för knattar, barn och ungdomar. Träningen är anpassad efter barnens ålder och förmåga.
  • Vi har löpande inskrivning hela året.

Gratis provträning i mån av platser. Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott. Olympias PG nr 13 08 05-5, kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i. På alla avgifter tillkommer 200:- medlemskap som ger dig bl a försäkring genom Budo och Kampsportsförbundet. Du kan även betala till Olympia Kampsport SWISH nr: 123 055 54 82.

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport, Kickboxning och Thaiboxning sedan 1997.