HT 2019 startar vecka 34. (Barn/Ungdomsgruppen startar vecka 35). Vi bjuder på gratis provträning under dessa veckor. 

Här kommer kort beskrivning av grupperna.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller är beredd att sparra hårdare på träningen.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING är för dig som vill lära sig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare, lära dig självförsvar m.m. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och mittsar. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo. Det är alltid frivilligt att sparra!

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 10 – 16 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som vill lära sig klassisk boxning eller förbättra slagstekniker (Ej för helt nybörjare).

ONLY GIRLS är endast för tjejer, lördags träning.

CROSSFYS – vår egen fysträning. Alla är välkomna i mån av platser.

Detta gäller på Olympia:
1. Du betalar bara en avgift och kan träna alla dagar enligt schemat (även LUNCHTRÄNING ingår i avgiften).

2. Vi är medlemmar i Kickboxnings-, Thaiboxnings- och Boxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.

3. Vi prioriterar kvalité i träningen. Vi har utbildade och kompetenta instruktörer och grupperna är små.

4. Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.

5. Vi är kanske den enda klubben som erbjuder träning för barn och ungdomar. Träningen är anpassad efter barnens ålder och förmåga.

6. Vi har löpande inskrivning hela året.

Årets kampanj. Att agera snabbt lönar sig.

1. Första fem betalade medlemmar får Olympias snygga T-shirt (Kom ihåg att påminna tränaren om kampanjen).

2. Värva en ny kompis och få en månad gratis träning och din kompis får ett par boxarlindor (Kom ihåg att påminna tränaren om kampanjen).

Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott. Olympias PG nr 13 08 05-5, kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i. På alla avgifter tillkommer 300:-/år medlemskap som ger dig bl a försäkring genom Budo och Kampsportsförbundet. Du kan även betala till Olympia Kampsport SWISH nr: 123 055 54 82.

Att börja på Olympia är att välja kompetens, kunskap och erfarenhet. Som medlem är du försäkrad och vill du mer än att bara motionera får du de bästa förutsättningarna. Du får professionell coachning, duktiga sparringpartners och goda möjligheter att tävla i Sverige och utomlands (från och med hösten 2018 är Igor tävlingssamordnare i Stockholms distrikt).

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport!

Olympia kickboxning thaiboxning boxning