HT 2017 startar vecka 34 (Knattegruppen och Ungdomsgruppen startar vecka 35). Vi bjuder på gratis provträning under dessa veckor. Att börja på Olympia är att välja kompetens, kunskap och erfarenhet. Sedan 1997 har vi fostrat svenska och internationella mästare i kickboxning och thaiboxning och så länge vi funnits har vi alltid erbjudit allsidig träning för vanliga motionärer kvinnor som män i alla åldrar. Vi är medlemmar i Svenska Kickboxning, Thaiboxning och Boxning förbunden. Som medlem är du försäkrad och vill du mer än att bara motionera får du de bästa förutsättningarna. Du får  professionell coachning, sparringpartner i världsklass och regelbundna tävlingar i Sverige och utomlands.

Här kommer kort beskrivning av grupperna.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller är beredd att sparra hårdare på träningen.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING är för dig som vill lära dig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare, lära dig självförsvar m.m. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och pads. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo.

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 12 – 16 år.

KNATTEGRUPPEN är för dig som är mellan 7 – 11 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som vill lära sig klassisk boxning eller förbättra slagstekniker.

ONLY GIRLS är endast för tjejer, lördags träning.

CROSSFYS – vår, OlKickboxning kungafamiljenympia Kampsports, egen fysträning. Alla är välkomna i mån av platser.

Detta gäller på Olympia:
1. Du betalar bara en avgift och kan träna alla dagar enligt schemat (även LUNCHTRÄNING ingår i avgiften).

2. Vi är medlemmar i Kickboxnings-och Thaiboxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Sedan 2015 är vi även medlemmar i Svenska boxningsförbundet. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.

3. Vi prioriterar kvalité i träningen. Olympia har kanske mest kompetenta instruktörer och grupperna är små. Detta, anser vi, är nödvändigt för att skapa bra träningsmiljö.

4. Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.

5. Vi är kanske den enda klubben som erbjuder träning för knattar, barn och ungdomar. Träningen är anpassad efter barnens ålder och förmåga.

6. Vi har löpande inskrivning hela året.

 

Årets kampanj. Att agera snabbt lönar sig.

1. Första fem betalade medlemmar får Olympias snygga T-shirt (det finns i färgerna vit, blå och röd).

2. Värva en ny kompis och få en månad gratis träning och din kompis får ett par boxarlindor.

Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott. Olympias PG nr 13 08 05-5, kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i. På alla avgifter tillkommer 200:-/år medlemskap som ger dig bl a försäkring genom Budo och Kampsportsförbundet. Du kan även betala till Olympia Kampsport SWISH nr: 123 055 54 82.

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport!