• Tränarutbildad steg 3 instruktör genom Sv B&K
  • Tränarutbildad barninstruktör genom Sv B&K
  • Licensierad thaiboxningsdomare, kickboxningsdomare och poängdomare hos Sv B&K

Ida har varit tränare på Olympia kampsportcenter sedan 2011 och idag ansvarar hon för FEELGOOD KICKBOX på fredagar där hon lägger särskild vikt vid teknik, koordination och funktionell styrka. Hon har jobbat med ungdomar i olika sammanhang sedan 2007 är idag legitimerad lärare (högstadiet/gymnasiet).

  • Life Champions Coach (Fight for Peace, global programme)

Ida has also attended the Life Champions training programme which aims to equip a global network of combat sports coaches to use their sports as a tool for youth development – to create champions in the ring and champions in life.

Jag kommer nog alltid vara nyfiken på hur vi fungerar och vad vi behöver, som individer i samspel med varandra. Hittills har jag sökt mig till utbildningar och erfarenheter inom pedagogik, kommunikation, konflikthantering och psykologi. Kroppens utbildning är minst lika viktig som huvudets, de är där för att göra det bästa av varandra. Som tränare trivs jag med att hjälpa fila på teknik, utmana dina gränser, och också påminna om när det är läge att vila och återhämta sig.