Här publiceras sommarschema. Under sommaren ställer vi in en del träningspass. Ingen Croosfys på söndagar. Sista träning för ungdomar är torsdag den 8/6-17. Det finns en del andra ändringar. För att se schemat klicka på länken https://olympiakampsport.se/schema/
Nästa vecka kommer vi att slänga bort de kvarglömda kläder som ligger på klubben. Saknar du något? kolla i tunnan.

Ingen träning den 6/6-17, Sveriges Nationaldag och Midsommar 23 – 25/6-17.
Kombination av sol och träning är den optimala semestern. Vi kommer att erbjuda allsidig träning med mer betoning på nya tekniker samt funktionell styrka och kondition.

Preliminärt datum för klubbfest är den 17/6. Mer info kommer.
Trevlig sommar och välkommen tillbaka när HT17 drar igång.

SM i kickboxning gick av stapeln i Mellerud den 20/5-17. Olympia Kampsport Kickboxning hade två fighters, John Strömberg i -67 kg och Ahmed Hamed i – 75 kg i kickboxning K1 reglerna. Detta var den första gången John och Ahmed tävlade på senior SM. I deras viktklasser var det få anmälda så de gick direkt till finalen. Både John och Ahmed möte mer rutinerade fighters med flera matcher i bagaget och erfarenheter från större tävlingar. Det blev andra plats för båda fighters den här gången. Olympias John och Ahmed fightades tappert och förtjänar mycket beröm. De har gjort bra matcher och imponerat stort på sin först SM. Grattis med SM silver! Man kan se video från galan på Svenska Kickboxningsförbundet FB sida.

Uppdaterade priser finns på webbsidan. Sex månaders kort eller ett årskort gäller från datum du köper och framåt (korten är frysbara).

Passa på och boka din PT på Olympia. Vi står för kunskap, erfarenhet och kompetens.

Olympia arrangerar event som svensexa, möhippa, kickoff m.m. Möt någon av våra SM, EM, VM medaljörer i kickboxning, thaiboxning, sanshu eller brottning. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse.