Olympias Toral Agaev tog silver i -60 kg viktklassen på SM i kickboxning k1. Toral vann övertygande första matchen med domarsiffrorna 3:0 och förlorat en mycket jämn final matchen med 1:2. Stefan Grönquist var tvungen att avbryta matchen pga av skada efter första ronden. Stefan ledde dock efter första ronden enligt domarprotokollen. Väldigt tråkigt! hans motståndare vann SM.

Sommaren närmar sig med stormsteg. Vi kommer att ha öppet under sommaren och är du kvar i Stockholm välkommen och träna. Vi kommer att lägga mer vikt på uppbyggnadsträning och teknikinlärning. Detta hjälper dig att prestera ännu bättre under HT2018. Det finns flera betalningsalternativ. Betala för en, två eller tre månader eller 6-mån alt 1-årskort som är frysbara och kan frysas om du ska resa bort.

Boka ett event (möhippa/svensexa, kickoff eller födelsedagspresent) med någon av våra duktiga instruktörer. En upplevelse utöver det vanliga. Mer info på våran webbsida.

Boka PT personlig träning med någon av våra kompetenta instruktörer. Pt i kombination med individuell och gruppträning är det modellen som visat sig mest effektiv. Mer info på www.IgorPT.se

Olympias klubbkläder som linne, t-shirt, shorts och tröja är snygg och bekväm. Den passar både inne i lokalen och utanför. Kolla i webbshop på webbsidan.

Barn/Ungdomsträning har sista pass vecka 23.