Nu har vi ordentligt kommit igång med träningen. Tävlingssäsongen är också igång. Den 13/10 tävlar Olympia Kampsports Toral Agaev. Han går match på One Chai thaiboxning – 63,5 kg Full contact. Välkomna att inspireras och heja på!

Det är aldrig försent att börja träna. Kolla schemat med nya träningspass. Missa inte tjejeträning på söndagar kl. 14.45 eller våran egen fystränin varje lördag kl. 15.00. Alla pass hålls av meriterade instruktörer med tävlingsbakgrund.

Har du svårt att komma igång med träningen och behöver inspiration? Boka en av våra PT. Vi garanterar resultat redan efter 2 veckor. Här kommer en av recensionerna:

”Igor ger en fantastisk allsidig träning, såväl fys som teknik, i bra lokaler med centralt läge i Vasastan. Igor är oerhört professionell och mycket rolig att träna med. Det här är riktig kickboxningsträning med starkt fokus på att få tekniken perfekt och applicerbar på verkliga situationer. Kan varmt rekommendera för alla, oavsett ålder, som vill bygga styrka, teknik, uthållighet och självförtroende.”

Patrik Reuterskiold, ”investerare och finansiell rådgivare”