Det är inte alltid lätt att hitta ett träningskoncept som både är inspirerande och effektivt. Ännu svårare är det att träna kontinuerligt. Med en personlig tränare i en genuin och annorlunda träningsmiljö kommer du att få den träning du behöver. Olympia kampsportcenter kan erbjuda dig motiverande träning oavsett om du är nybörjare eller tränar/tävlar på hög nivå. Du väljer själv om du vill träna med inriktning på kickboxning, thaiboxning, boxning, Sambo/MMA och/eller självförsvar. Våra lokaler är centralt belägna och ändamålsenliga. Alla instruktörer som undervisar på Olympia är före detta elitutövare och har lång erfarenhet av att träna andra.

Inledningsvis gör vi en hälsoprofil och utifrån dina förutsättningar och ambitioner sätter vi tillsammans kortsiktiga och långsiktiga mål och gör sedan en uppföljning av dessa. En personlig tränare ser till att du får ut det mesta av din träningstid och ägnar sin fulla uppmärksamhet till att se till att du utför tekniker rätt. Det ingår självklart också i tränarens uppdrag att peppa och motivera dig till att utnyttja din kapacitet och ork till max.

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha personlig träning och vilka tider som passar dig. För att tydligt se resultat rekommenderas minst 3-5 lektioner. Det går också bra att träffa sin PT kontinuerligt en eller flera gånger i veckan. Medan några väljer detta alternativ väljer andra att köra personlig träning en begränsad period för att sedan övergå till att träna på gruppassen.

Kontakta oss för att boka tid.

Jag har kört personlig träning på Olympia under en tid och är väldigt nöjd. Igor (instruktören) anpassar träningen efter min förmåga som ökar för varje gång. Det är hårt och krävande men samtidigt roligt och stimulerande. Jag kan varmt rekommendera Olympia. – Henrik, aktieanalytiker