Vi utökar antal träningspass för fortsättningsgrupp i Thaiboxning/Kickboxning. Från maj blir det extra pass på tisdagar kl. 17.45 – 19.00. Passet riktar sig till mer rutinerade fighters som kan och vill sparra. Passet tar hand om Dalia Ali EM brons i kickboxning full contact och SM silver i Thaiboxning, EM brons i sanshou (kinesisk kickboxning).

Vi ställer in alla pass i MMA/sambo då intresset att träna dessa sporter var för litet. Olympia Kampsport var från början en kick/thaiboxning klubb med många duktiga och meriterade fighters och tusentals motionärer som tränat på klubben sedan 1997. Olympia kommer att fortsätta satsa ännu mer på kick/thaiboxning och fostra duktiga fighters, erbjuda träning för barn/ungdomar och vuxna motionärer. Vid sidan av kampsportsträning erbjuder vi marknadens bästa fysträning (crossfys) som leds av Gladiatorutmanaren och flerfaldig svensk och nordisk mästare i brottning Bogdan Kourinnoi. Träningskonceptet passar kvinnor som män, unga som gamla. Våga prova nåt nytt!!!

Lördag den 16/5 arrangeras en thaiboxning tävling på Södermalm (One Chai klubb). Olympia kampsport har anmält flera fighters till tävlingen (diplom matcher, D klass matcher och C klass matcher).

Har du stannat av i din utveckling, tappat motivation eller vill testa något nytt? Boka PT med någon av våra instruktörer. Olympia har meriterade instruktörer som gått utbildning och tränat/tävlat under många år. Nu är det hög tid att börja tänka på beach 2015:) Vi har kompetenta tränare inom alla områden som kan hjälpa dig att komma i ditt livs bästa form (Boka PT med Baki).

Snart publiceras Olympias nya webbsidan. Håll andan mer info kommer inom kort!