Olympia har öppet året om och erbjuder träning även på sommaren. Sommarschemat skiljer sig något från ordinarie schema så vi kommer att informera när vi ändrar på schemat. Gilla gärna Olympias FB sida som är det enklaste sättet att vara uppdaterad och inte missa viktig info.

Ungdomsgruppen, sista passet är den 12/6 och för knattegruppen den 1/6. Vi önskar barn och ungdomar en trevlig sommar och välkomna tillbaka efter lovet. Ungdomarna som är kvar i Stockholm får gärna vara med på träningar med Avancerad grupp.

Vi följer årsplaneringen. Sommarträningen är för att återhämta sig och bygga upp styrka, kondition, rörlighet och inte minst lära sig nya tekniker (övergångs- och uppbyggnadsperioden). Dina kommande framgångar anläggs nu under sommaren. Oavsett om du tränar på elit- eller motionärsnivå kommer du att få nytta av starkare kropp och friskare hälsa.

Sommarträning från 500:- en månad. mer info om priser påwww.olympiakampsport.se Betala för tre månader och träna restenArte All Style Open 2016.04.09. av maj gratis. Välkomna på en gratis provträning!