Sommar 2015 närmar sig med stormsteg. Olympia kampsport kommer att erbjuda sommarträning för alla träningssugna. Barn- och ungdomsgruppen är dock sista träningen den 10/6. Vi avslutar VT 2015 med sammanfattning, planerar för nästa termin och självklart blir det glass. För alla andra gäller ordinarie schema fram till midsommar. Sedan anpassar vi schemat efter antal anmälda. Vi har alltid kunnat erbjuda minst sex dagars träning i veckan. Detaljerat sommarschema publiceras efter midsommar.

För sommarträning kan du välja att betala för en, två eller tre månader. Ett annat alternativ är att betala för sex månander eller ett år. De korten är frysbara. Här är länken till priserna https://olympiakampsport.se/schema/

SM i kickboxning går av stapeln i Upplands Väsby den 6/6. Olympia kickboxning klubb ska ha två fighters på SM. Detta är Arte Chernin i -81 kg K-1 och Dalia Ali i -56 kg K-1. Både Dalia och Arte är landslags kickboxare med SM och EM meriter i kickboxning och thaiboxning. Välkomna att heja på våra fighters.

Sista tävlingen för säsongen arrangeras i Stockholm på One chai kl. 12.00 den 13/6-2015. Detta är är en ungdomstävling i thaiboxning. Olympias framtidslöften i åldrarna 13 – 17 år är självklart anmälda. Mer info och matchlista publiceras senare.

Den 30/5 deltar som utmanare Olympias fysinstruktör Bogdan Kourinnoi i Gladiatorerna. Programmet sänds på TV4. Vi håller tummarna:)