Snart är det påsk! Här kommer viktig info om träning under påsklovet. Barn/Ungdomsgruppen har uppehåll i träningen mellan 10–18/4. Träningen börjar igen den 20/4. Alla andra grupper har uppehåll i träningen mellan 15–18/4. Träningen börjar igen den 19/4.

Vi har fått nya klubbshorts. Fairtex senaste modell med en fantastisk passform. Shortsen i storlekar S, M, L, XL. Olympias nya t-shirt och munktröjor levereras v. 16. Snart publicerar vi bilder på Olympias klubbkläder.

Visste du att Olympia har arrangerat kickoff, event, svensexor och möhippor i mer än 20 år? Boka ett oförglömligt event på Olympia. Om du fortfarande tvekar, prata med en instruktör på klubben eller maila.

Olympia har startat en insamling via UNICEF, Olympia Kampsportshjälpen, för att hjälpa barnen i Ukraina. Nu är det enkelt att göra en människa lyckligt eller tom rädda liv. Sätt in ett valfritt belopp!. Här är länken till insamlingen. Klicka här för att komma till insamlingen.

Alternativt kan man packa förnödenheter och lämna på klubben eller vid insamlingsplatsen enligt nedan. Här är listan på det som behövs mest.

Glad påsk önskar Olympia teamet!

Lista över förnödenheter

Lista över förnödenheter