Vårterminen startar måndag den 10 januari (Barn/Ungdomsgruppen startar v. 3 den 17 januari). Vi, på Olympia Kampsport, hoppas att alla är utvilade och längtar tillbaka till träningen. Vi kommer att följa FHM nya rekommendationer som i korthet sammanfattas här:

  • informera om att det är viktigt att stanna hemma vid sjukdom,
  • planera verksamheter utifrån lokalernas och deltagarnas förutsättningar,
  • upprätthålla möjligheterna till god handhygien till exempel genom att se till att det finns goda möjligheter till handtvätt med tillgång till tvål och pappershanddukar.

Obs! Fredag den 7/1 är lokalen stängd för storstädning inför terminsstart nästa vecka.

 

Kort beskrivning av grupperna

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller vill ha mer sparring på träningar.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING är för dig som vill lära sig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare och lära sig självförsvar. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo för sparring. Sparring är alltid frivillig på Olympia.

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 10 – 15 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som tränat minst en termin eller som kan grunderna i boxning. Sparring är obligatorisk.

CROSSFYS – vår, Olympia Kampsports, egen fysträning. Alla är välkomna i mån av plats.

LUNCHTRÄNING är för alla. Instruktören anpassar teknikerna efter kunskapsnivån.

 

Detta gäller på Olympia:

1. Vi är medlemmar i Kickboxnings-, Thaiboxnings- och Boxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.

2. Vi prioriterar kvalité i träningen. Grupperna är små och Olympias instruktörer har lång erfarenhet av träning. Vi deltar regelbundet i tränarutbildningar som arrangeras av Budo och Kamspsportsförbundet.

3. Arbetslösa, studerande och unga  betalar betalar lägre träningsavgift.

4. Vi har löpande inskrivning hela året.

 

Årets kampanj. 

Värva en ny kompis och få en månad gratis träning och din kompis får ett par boxarlindor (anmäl er samtidigt i receptionen).

Olympias PG nr 13 08 05-5 eller SWISH nr: 123 055 54 82 (kom ihåg skriva ditt namn)

På alla avgifter tillkommer 300:- /år medlemskap som ger dig bl a försäkring genom Budo och Kamspsportsförbundet.

 

Olympia Kampsport står för kompetens, kunskap och erfarenhet. Vi har bedrivit verksamhet sedan 1997. Sedan dess har tusentals motionärer tränat på Olympia och lärt sig kick/thaiboxning och stärkt sin hälsa. Vi har också fått fram flera duktiga fighters som tagit medaljer på SM, EM och VM i kickboxning och thaiboxning. På Olympia trivs alla stora som små, män som kvinnor, unga som gamla.

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport!

OLympia Kickboxning thaiboxning

Olympia kickboxning thaiboxning boxning