Olympias styrelse har beslutat att komma igång med träningen och starta VT21. Avancerad/Tävlingsgrupp startar vecka 2 måndag den 11 januari. Alla andra grupper och Barn/Ungdomsgruppen startar vecka 3 den 18 januari. Vi är medvetna om att pandemin är inte över men vi vet också att motion är viktigt för både fysisk och psykisk hälsa. Vi anpassar därför träningen för att minimera smittspridningen. Dessa åtgärder gäller på Olympia:

 1. Stanna hemma om du har minsta symptom eller någon i ditt hushåll är sjuk.
 2. Använd handsprit som finns i entrén och andra platser i lokalen eller tvätta händerna med tvål.
 3. Vi begränsar antal personer på träningspass och anpassar antalet efter träningsytan. Max 12 personer plus instruktör som tränar samtidigt.
 4. Ingen publik, kompisar eller föräldrar får vistas i lokalen.
 5. Gamla medlemmar har företrädde vid inskrivning.
 6. Medlemmar uppmanas att komma ombytta och duscha hemma i så stor utsträckning som möjligt.
 7. Ta med egen utrustning som handskar, benskydd och huvudskydd. Vi lånar inte ut utrustning.
 8. Vi avslutar varje pass ca 5-10 min tidigare för att desinficera efter sig utrustningen som användes under träningen.
 9. Vi tar bort träningsmomenten som ökar risken för smittspridningen.
 10. Vi byter inte partner under träningen.
 11. Nya restriktioner kan införas beroende på smittspridningen i samhället.

Här kommer kort beskrivning av grupperna så att du lättare kan välja grupp som passar just din ambition och kunskapsnivå.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller vill ha mer sparring på träningar.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING är för dig som vill lära sig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare och lära sig självförsvar. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och mittsar. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo för sparring. Sparring är alltid frivillig på Olympia.

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 11 – 16/17 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som tränat minst en termin på Olympia eller för dig som kan grunderna i boxning. Sparring är obligatorisk.

ONLY GIRLS är endast för tjejer.

CROSSFYS – vår, Olympia Kampsports, egen fysträning. Alla är välkomna i mån av plats.

LUNCHTRÄNING är för alla. Instruktören anpassar teknikerna efter kunskapsnivån.

Mer info om Olympia:

 1. Vi är medlemmar i Kickboxnings-, Thaiboxnings- och Boxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.
 2. Vi prioriterar kvalité i träningen. Olympias instruktörer har lång erfarenhet av träning. Vi deltar regelbundet i tränarutbildningar som arrangeras av Budo och Kamspsportsförbundet.
 3. Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.
 4. Vi har löpande inskrivning hela året.

Som alltid erbjuder vi gratis provträning i mån av platser. Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott till Olympias PG nr 13 08 05-5 eller SWISH nr: 123 055 54 82. Kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i. På alla avgifter tillkommer 300:- /år medlemskap som ger dig försäkring genom Budo och Kamspsportsförbundet.

Vi har bedrivit verksamhet sedan 1997. Sedan starten har tusentals motionärer tränat på Olympia och stärkt sin hälsa. Vi har också fått fram flera duktiga fighters som tagit medaljer på SM, EM och VM i kickboxning och thaiboxning. Olympia Kampsport står för kompetens, kunskap och erfarenhet.

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport!

OLympia Kickboxning thaiboxning

Olympia kickboxning thaiboxning boxning