Vårterminen 2016 startar 11/1-2016 (Knattegruppen startar 20/1-2016). Olympia Kampsport erbjuder träning i kickboxning och thaiboxning. För att förbättra styrka, spänst, koordination och kondition erbjuder vi även CROSSFYS – ett träningskoncept som skapats av vinnaren av Gladiatorerna 2015 samt SM och NM i grekisk -romersk brottning, Bogdan Kourinnoi.

Efter ett framgångsrikt år 2015 då vi skördat medaljer i kickboxning och thaiboxning på SM, EM och VM ser vi fram emot år 2016. Olympia har flera fighters på internationell nivå och några nya namn är på väg upp. Under 2016 planerar vi att fortsätta samarbete med mental coach Po Lindvall som är knuten till RF (Riksidrottsförbundet) och gästinstruktören Jörgen Kruth flerfalldig EM, VM och K1 mästaren.

Här kommer kort beskrivning av grupperna.

AVANCERAD/TÄVLINGSGRUPPEN är först och främst för dig som satsar på resultat och vill tävla eller är beredd att sparra hårdare på träningen.

FORTSÄTTNINGSGRUPPEN är för dig som kan grunderna i kick/thaiboxning, kan sparra lätt men tränar i första hand för motion och självförsvar.

FEELGOOD KICK/THAIBOXING är för dig som vill lära dig kick/thaiboxningstekniker, förbättra kondition, styrka, smidighet, bli vigare, lära dig självförsvar m.m. I träning ingår slag och sparkar mot boxningssäckar och pads. Obs! Ingen sparring mot varandra.

NYBÖRJARGRUPPEN är för dig som inte tränat kick/thaiboxning tidigare eller som vill repetera grunderna. Vi börjar med sparring när du har lärt dig grunderna eller känner dig redo.

UNGDOMSGRUPPEN är för dig som är mellan 12 – 16/17 år.

KNATTEGRUPPEN är för dig som är mellan 7 – 11 år.

BOXNINGSGRUPPEN är för dig som tränar i fortsättnings- eller avancerad grupp (sparring är obligatorisk).

CROSSFYS – vår, OlKickboxning kungafamiljenympia Kampsports, egen fysträning. Alla är välkomna i mån av platser.

Detta gäller på Olympia:
1. Du betalar bara en avgift och kan träna alla dagar enligt schemat (även LUNCHTRÄNING ingår i avgiften).

2. Vi är medlemmar i Kickboxnings-och thaiboxningsförbunden och tävlar regelbundet och framgångsrikt. Att tävla är inget krav för att träna på Olympia då majoriteten av våra medlemmar är motionärer i alla åldrar och med olika bakgrunder.

3. Vi prioriterar kvalité i träningen. Olympia har mest kompetenta instruktörer och grupperna är små. Detta, anser vi, är nödvändigt för att skapa bra träningsmiljö.

4. Vi tycker inte heller att låginkomsttagare så som arbetslösa, studerande och unga ska betala lika mycket som arbetande.

5. Vi är kanske den enda klubben som erbjuder träning för knattar, barn och ungdomar. Träningen är anpassad efter barnens ålder och förmåga.

6. Vi har löpande inskrivning hela året.

Gratis provträning i mån av platser. Vill du vara på den säkra sidan, betala träningsavgiften i förskott. Olympias PG nr 13 08 05-5, kom ihåg att skriva ditt namn och grupp du vill träna i. På alla avgifter tillkommer 200:- medlemskap som ger dig bl a försäkring genom Budo och Kampsportsförbundet. Du kan även betala till Olympia Kampsport SWISH nr: 123 055 54 82.

Välkommen till en ny och spännande termin på Olympia Kampsport, Kickboxning och Thaiboxning sedan 1997.