Hoppa till innehåll

Höstterminen 2023

  • Igor 

Höstterminen 2023 drar igång på måndagen den 21 augusti med spännande möjligheter. Ungdomsträningen börjar på torsdagen den 31 augusti. Ett översiktligt träningsschema finns tillgängligt här. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna att prova på träning kostnadsfritt. Hos oss är alla välkomna – oavsett ålder, ambition eller kön.

Olympia Kampsportscenter har en framstående historia som en av Sveriges äldsta klubbar. Vår klubb har varit hem för både svenska och internationella mästare inom thaiboxning och kickboxning. Genom åren har vi flertalet gånger blivit utsedda till bästa klubb vid All Style Open, och våra fighters har hyllats som tävlingens främsta. Hos Olympia Kampsport står vi för kompetens och erfarenhet.

Det spelar ingen roll om du saknar förkunskaper. Din fysiska nivå är inte heller avgörande. Hos oss kommer du att bli introducerad till alla tekniker och gradvis utvecklas till att bli stark, uthållig, snabb och smidig. Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya ansikten till en spännande termin på Olympia Kampsport!