Hoppa till innehåll

Jan Petersson

Jan som tränat kickboxning i 9 år ansvarar för lunchträningarna varje onsdag kl 12. Förutom ett stort idrottsintresse och utövning av många idrottsgrenar sedan barnsben har Jan framförallt haft en aktiv karriär inom bodybuilding och placerat sig som trea i Norrlandsmästerskapen. Sedan kampsport blev en träningsform för Jan för 9 år sedan var han fast.

Idag tävlar Jan aktivt i kickboxning trots sina nyss fyllda 50 år och har gått fyra matcher. Jan är levande bevis på att man kan fortsätta att träna på hög nivå långt upp i åren.

Jans mål med lunchträningarna är att varje deltagare ska känna att det är utvecklande och roligt oavsett nivå. ”Oavsett om du är på tävlingsnivå eller tränar för första gången så ska du gå från träningen med en positiv känsla” säger Jan. Med mindre träningsgrupper finns det stora möjligheter att anpassa lunchträningen mycket individuellt. ”Och nej, det gör inte ont att träna kickboxning om du är nybörjare” skrattar Jan eftersom det är en ofta återkommande fråga. Du är välkommen att prova men vill du kan du naturligtvis även få hård sparring, som nämnt så anpassas träningen till nivå och önskemål. Vid sidan av sitt instruktörsjobb arbetar Jan som VD för ett fondbolag.

Kom till klubben och provträna gratis