Hoppa till innehåll

Sommarschemat 2023

  • Igor 

Sommarschemat börjar den 26 juni. Vi har tre träningstillfällen varje vecka:

Måndagar 17.30–19.00
Tisdagar 19.00–20.30
Torsdagar 19.00–20.30

Alla medlemmar kommer att träna tillsammans i samma grupp. Instruktören kommer att anpassa övningarna så att alla får ut så mycket som möjligt av träningen. Vi kommer att fokusera på att lära ut nya och mer avancerade tekniker samt fysträning.

Utöver dessa träningstillfällen kommer instruktörerna att informera om eventuella extra pass. Information om dessa extra pass kommer att finnas tillgänglig på vår Facebook-sida ”Olympia passbokning”. Gå med i den här Facebook-gruppen så att du inte missar möjligheten till extra träning.

Har du betalat för sommarträningen? Du kan betala för en, två eller tre månaders träning eller så kan du välja ett 6-månaders eller ett årsabonnemang. Om du har ett 6-månaders eller ett årsabonnemang har du möjlighet att frysa ditt medlemskap om du ska ta semester eller behöver göra uppehåll. För en extra avgift kan du även lägga till kick/thaiboxningsträning med MMA. Kontakta din instruktör för mer information.

Om du vill boka personlig träning, planera en svensexa, möhippa eller något annat event, skicka ett mail för mer information. Vi har erfarenheten och kompetensen att arrangera sådana evenemang.

Nästa termin börjar i mitten av augusti. Mer information om exakta datum kommer senare.

Observera att vi kommer att ha stängt under Midsommarhelgen den 23–25 juni.

Vi på Olympia önskar er en glad Midsommar!