Hoppa till innehåll

Träning under påsklovet!

Det är snart påsklov, trots att det snöar utanför fönstret. Vi kommer att ha några ändringar i schemat. Skärtorsdag den 6/4 tränar Avancerad, Fortsättning och Nybörjargrupper tillsammans kl. 17.30-19.00. Barn/Ungdomsgruppen har uppehåll med träningen från och med den 9/4 till och med den 16/4-23. Alla andra grupper har uppehåll med träningen från och med den 7/4 till och med den 10/4.

Den 25/3 tävlade Olympia i All Style Open. Daniir tog guld i 64 kg, Leo tog guld i -72 kg, Vitalij tog brons i 64 kg (juniorer), Folke tog brons i 64 kg, Anton i -88 kg och Elof i -64 kg har nöjt sig med värdefull erfarenhet den här gången. Fler tävlingar kommer.

Det är inte för sent att skriva in sig. Vi har löpande inskrivning året om. Nu kan du även kombinera Kick/Thaiboxning och Boxning med MMA Pancrase för ett reducerat tillägg till träningsavgiften. MMA-klasser leds av Zebaztian Kadestam, f.d. världsmästare inom organisationen One Championship. Kontakta instruktören för mer information.

Insamlingen som vi startade tidigare under våren 2023 har genererat nästan 13 000 SEK. Vi köpte 37 st. Combat Application Tourniquet (blodstoppare) som skickats till stridande soldater vid östfronten i Ukraina. Stort tack till alla som skänkt pengarna. Tiden under våren och försommaren är den tid då många gifter sig eller firar något. Vill du arrangera en kickoff, svensexa eller möhippa? Kontakta oss för mer information. Vi har lång erfarenhet av att arrangera sådana evenemang. Vill du bli bättre som fighter eller få inspiration med träningen? Boka en PT med någon av våra meriterade instruktörer. Maila eller ring för mer information.