Hoppa till innehåll

Träning under sportlovet!

  • Igor 

Vecka 9 är det sportlov. Barn/Ungdomsgruppen har uppehåll med träningen mellan 23/2 – 5/3. Alla grupper tränar som vanligt enligt schemat. Det är inte försent att skriva in sig. Vi har löpande inskrivning året om. Nu kan du även kombinera Kick/Thaiboxning träning med MMA Pancrase för ett reducerat tillägg till träningsavgiften. MMA klasser leds av Zebaztian Kadestam f.d. världsmästare inom organisationen One Championship. Kontakta instruktören för mer info.

Den 25/3 arrangeras vårens All Style Open. Det är en bra tävling för både dig som vill börja tävla och för dig som tävlat tidigare (klasser för debutanter, nybörjare och meriterade).

Olympia har startat en insamling, Olympia Kampsportshjälpen, för inköp av förstahjälpsväskor från ACTIVE ARMOUR @activearmour för att skicka dem till stridande förband vid fronten i östra Ukraina. Väskan kostar 900:-. Nu har vi råd att köpa 8 förstahjälpsväskor som kan rädda liv. Vill du också vara med och bidra? Sätt ett valfritt belopp på PG 130805-5 eller SWISH 123 055 54 82 med referens Ukraina. Alla pengarna går oavkortat till inköp av sjukvårdsmaterialet. Ukraina försvarar hela den västerländska civilisationen som innebär bl a den enskilda människans värde och demokrati. Alla kan hjälpa Ukraina att besegra ondskan och forma världen vi vill leva i.